1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Vi vill att du ska vara med i vår testpanel

Ja – just DU!

För att förbättra och utveckla våra produkter behöver vi dig. Ja, just dig faktiskt. Det är ju du som är användaren av produkten, så det är dig våra öronproppar ska passa. Därför vill vi ha dina åsikter och din utvärdering, både på våra befintliga produkter men såklart på de nya produkter vi utvecklar.

Gå med i vår testpanel

8 + 9 =

Att vara en del av testpanelen

Att gå med i vår testpanel innebär i korthet att vi skickar öronproppar till dig, som du testar och utvärderar.

Du får tillgång att testa hela vårt sortiment av öronproppar. Normalt sätt väljer vi ut 2-5 olika öronproppar som bäst passar dina behov och de situationer du beskriver för oss. Om du har en specifik produkt du vill testa så säg till – det fixar vi!

Alla i testpanelen kommer också kontaktas när vi har utvecklat en ny produkt. Du får möjlighet att vara en av de första som testar den nya produkten innan den lanseras. Dina åsikter värderas högt, och föreslår du en förändring överväger vi den innan vi bestämmer oss för lansering. Det ger dig stor möjlighet att påverka vilka öronproppar som kommer ut på marknaden.

Alla våra test är gratis. Vi vill bara ha din feedback och ditt engagemang. Det samlar vi in genom webbenkäter. De är korta med max 10 frågor.

Eftersom vi står för fraktkostnaden skickar vi bara inom Sverige. Bor du utanför Sverige och vill vara en del av testpanelen är du välkommen att skriva till oss. Då får vi diskutera hur och om det går att lösa.

Du kan lämna testpanelen när som helst ifall du senare skulle bestämma dig för att inte längre vilja vara med.