Choose language: Change language to swedish           Köp Öronproppar  
           
   
   
SwedSafe lokaler
   
 

Om oss

Vi är ett företag inom hörselskyddsbranschen med fokus på öronproppar i allmänhet och öronproppar av polyuretan i synnerhet, där vi är ett av mycket få tillverkande företag i hela världen.

Med produktionsstart 2005 är vi ett relativt ungt företag, men vi som grundade företaget har tillsammans med medarbetare, och ett stort nätverk av specialkompetens, en mångårig och stor erfarenhetsbank som borgar för gedigen kompetens inom vårt arbetsområde.

Vi är specialiserade på att utveckla & tillverka alla produkter i egen regi och i en ISO 9001 certifierad produktionsenhet i Höör, Sverige (se Miljö & kvalitet nedan).

Största delen av våra öronproppar har sin avsättning som hörselskydd inom industrin, och då företrädesvis under varumärket UVEX, men ett flertal av våra öronproppar lämpar sig väl för, och är i vissa fall direkt utvecklade för, konsumentmarknaden. De för konsumentmarknaden lämpade, och med konsumentförpackningar anpassade, produkterna (se fliken Produkter) kan köpas hos de flesta apotekskedjor, nämligen Kronans Apotek, Apoteksgruppen, Lloyds Apotek och Apoteket Hjärtat. De går även att hitta på flera ställen online.

Vi följer GS1 Standards för logistik och transport för förbättrad samarbete mellan våra kunder. Vill du veta mer om GS1s Standards för logistik och transport, vänligen gå vidare på länken nedan.

Miljö & kvalitet

Vår verksamhet har ett kvalitetsledningssystem i enlighet med ISO 9001:2008. Ledningssystemet är certifierat av Qvalify, certifikat nr 1394

Sedan 2016 är vi också certifierade enligt OHSAS 18001, som är ett ledningssystem för att säkerställa god arbetsmiljö. Vi bryr oss om våra medarbetare och vill att de ska trivas.

Hållbar utveckling, miljö och arbetsmiljöfrågor är viktiga för oss och vi har därför låtit revidera vår verksamhet mot den nya standarden IS0 26000 ”Guidance for social responsibility” , för att aktivt arbeta för förbättringar inom dessa områden.

Klicka på länkar för utförligare information

ISO 9001 & OHSAS 18001 ISO 26000 Hållbarhetsredovisning 2013 GS1 Sweden Standards

            Hållbarhetsredovisning 2014


 
   
Swedsafe - Öronproppar för alla
Pumpvägen 4
SE-24393 Höör
Tel: 0413-29350
info@swedsafe.se
Uvex TESTA ÖRONPROPPAR?
VI SÖKER DIG!
Klicka här för att få reda på mer!

Besök SwedSafe på facebook   Besök oss på Instagram
Webbplatskarta
Information Cookies
Login Intranät
Copyright © 2013 SwedSafe. All Rights Reserved
Producerad av Göinge IT